CD INNSPILLING

Vi spilte inn cd’en torsdag 16 og fredag 17 november. Det var kjempegøy å være med! På torsdagen var det solistinnspilling. Først satt vi i 1.etasje og venta på å høre hvor vi skulle være. charlotteklippmini.jpg 

Så plasserte de oss i 2.etasje i et stort rom. Der spilte noen av oss fotball, men alle fant ut at vi hørtes veldig godt inn i studioet(som var rett ved siden av!!). Så da måtte vi flytte på oss igjen! Vi gikk opp trappene til 3.etasje og der ble vi! Det var et lekerom med masse gøyale ting. Det var to deilige og morsomme madrasser der og en stol som man kan sitte inni mens den er lukket igjen(på en måte)! Det var også en sånn måne eller banan- aktig greie man kunne ligge på. Anne Merethe fant seg godt tilrette på den. Hun fant også ut at det var en «Bananbåt»(!), så hun lagde seg en liten sang om denne «bananbåten»! Britt Venke gikk rundt og tok bilder av oss(de dere har sett på sida). Etterhvet gikk vi litt rundt i bygget og så oss litt rundt, men vi fant ut at det ikke var lov! Litt senere fant vi en maskin som lagde kakao, nam! Det ble kansje litt mye kakao hver! Utpå dagen fant vi på en lek. Den var fylt av action og morro, men jeg skjønte egentlig ikke så mye av den, men det jeg skjønte var jo gøy:)! Inne i studio var det kjempegøy. Vi sang for Melinda, Ole og Thomas Børud(Britt Venke gikk litt inn og ut, hehe). Vi i Seven er jo kjempeglade i å synge, så det var gøy å være med. Litt senere var det tid for middag. Tommatsuppe stod på menyen. Det var hyggelig da vi satt rundt bordene og snakket i munnen på hverandre mens vi lo. Men da Ane skulle dra hjem begynte hun å blø neseblod(stakkars). Det ble litt sent den dagen, da, for det tok litt lengre tid enn de hadde trodd. Dere skjønner, det var noen der i bygget som spilte trommer så det hørtes kjempegodt over alt! Så det var litt dumt. Mens jeg, Anne Merethe og Tessa venta på at Caroline og Veronica skulle bli ferdig med å spille inn, hadde jeg High School Musical på mobilen, så vi sang og dansa i 1.etasje(det var da det var sent)! Det var veldig gøy. Den dagen var i det hele tatt toppers!

Neste dag skulle alle inn i studioet samtidig!Men det var noen som ikke var ferdig i studioet, og de må jo selvfølgelig få bli ferdige, så de var inne i studioet først. Det var litt lenge å vente. Oddrun M. Hyttedalen varmet oss opp. Det var noen spor fra oss som var igjen fra igår. Kakao og blodflekker, hehe. Vi fant ikke på så mye den dagen, fordi vi var jo mest i studioet.  Det var noen av oss som måtte kore litt ekstra, men det var bare gøy. Thomas og Ole Børud var to skikkelig greie og morsomme karer;) Det var i det hele tatt en TOPPERS(!!!!!) cd- innspilling! Vi i Seven er en «bestevenn»- gjeng. Jeg synes vi er som søstre alle sammen. Det begynte med at vi ikke kjente hverandre i det hele tatt og så har det bare blitt sånn! jeg er kjempeglad i dere! Anne Merethe, Tessa, Emeline, Ane, Rebekka, Caroline, Veronica og Mari!

Skrevet av Seven- jenta Charlotte

Publisert av Britt-Venke

Britt-Venke er Sevens tekstforfatter, økonomi, web- og salgsansvarlig.

2 kommentarer om “CD INNSPILLING

  1. Hei Charlotte! Koselig at dere hadde det fint da vi spilte inn den nye CD-plata. Takk for den fine bloggen du har skrevet. Jeg er stolt av dere alle sammen!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: