MIG GOSPELFESTIVAL

tautramini.jpg

Vi landet på Værnes lufthavn fredag 26. juli klare for festivalhelg. På flyplassen møtte vi en politimann som skulle kjøre oss ut på øya. I samme bil var også Garness-jentene og pianisten Torjus, det var kjempegøy siden vi er fans av dem!

Da vi kom fram til festivalen fikk vi artist-pass med fri adgang til all mat og drikke vi måtte ønske oss.Resten av fredagen løp vi rundt på festivalen og hørte på mange konserter med forskjellige artister. Vi brukte nesten opp stemmene våre på å synge med og hyle på alle artistene!

Av de som var der på fredag, var det for eksempel: Gospelcompagniet fra Tromsø, et stort gospelkor fra England,Garness og Aleksander With. Kjæresten hans, Viviann var også med, og Aleksander tok stage-dive fra scenen! Kult! Aleksander var kjempekul og skrev autografer til oss og tok bilder med oss! Jeg har fortsatt autografen hans på armen (men heldigvis også en i papirutgave da…)Lørdagen var det vår tur og været skulle bli kjempedårlig, men da vi gikk på scenen klokka fem, skinte sola! JFor å komme til scenen gikk vi en bakvei gjennom skogen så ingen så oss, og derfra rett ut på scenen. Det var bra med folk og ca 60 barn fikk være med oss å synge. De hadde vi hatt seminar med tidligere på dagen, så de ble med på 3 låter. Etter oss kom gospelkoret Him, Samuel Ljungbladh og Onkel Tuka på rekke og rad.Kjempebra konserter på en fin plass!

Vi hadde et eget hus midt på festivalområdet. Det var et rødt, gammelt hus med vask og do uten dør og når du satt på do var det et vindu rett foran deg med kafé rett utenfor. Vi hadde det kjempekult på denne festivalen, rangla masse og noen mista nesten stemmen. Men neste morgen var det opp for å synge på Gospelgudstjeneste. Vi hadde fri flyt på vafler til frokost og kvelds, men denne dagen regna det bøtter!

Vi er glade for at vi fikk være med på MIG på Tautra! Lykke til med festivalen neste år!! Håper det kommer mange folk og ikke regnvær JKlem fra Ane

 Bildene er tatt av Halldis, moren til Ane.

Publisert av Britt-Venke

Britt-Venke er Sevens tekstforfatter, økonomi, web- og salgsansvarlig.

3 kommentarer om “MIG GOSPELFESTIVAL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: