SEVENS JULEFEST

Fredag 13. desember hadde familien Eide Johansen åpnet sitt julehus for oss i SEVEN! Det var hyggelig å være på julefest hos Marie!
Gjengen fra Sarpsborg/Halden/Fredrikstad ble forsinket pga en ulykke på veien, så de brukte 4,5 time mot vanlig 1.5. Så vi ventet og ventet og det var kjempeglede da de kom!  Marit dukket overraskende opp og hadde med gave til oss voksne og til jentene! Det var veldig hyggelig synes vi!
Etter at vi hadde spist taco, tok jentene fram det de hadde med seg av hobbyting, og alle samlet seg rundt bordet for å lage noe. Emilie lagde julekurver, Mathea lagde kort, Savannah lagde snømenn på ski sammen med Marit, og alle sammen lagde noe fint! Koselig å sitte rundt bordet, lage ting og prate med gode venner! Etterpå var det pakkeutdeling og alle var fornøyd med det de fikk. Dan-Samuel og Savannah byttet pakker og det så ut som om mødrene hadde hatt samme tanker da de kjøpte pakkene! Så hadde vi en Julesang-konkurranse med sang og latter i sofaen! Tiden gikk altfor fort i dette gode selskapet! Det gjensto å ønske hverandre GOD JUL og GODT NYTT ÅR! Det samme sier vi til våre lesere!

webDSC_6060web Savannah og Dan-Samuel pakkerwebDSC_6105webhelegjengen

PS: Bloggen kommer nok til å få følge av bilder gjennom jula, så heng på!

Koselig med kommentarer og likes!

Publisert av Britt-Venke

Britt-Venke er Sevens tekstforfatter, økonomi, web- og salgsansvarlig.

2 kommentarer om “SEVENS JULEFEST

  1. Ja, det ble en strålende avslutning på et flott Seven år! Alltid så gøy å være sammen 🙂 Tusen takk for en herlig julefest ❤ Klem fra Bente

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: