Sommer, sol og sang i Setesdal

I strålende sommersol satte vi kursen mot SETESDAL grytidlig lørdag morgen. Ved ankomst Evje Kirke, møtte vi 18 nydelige barn klare til Gospelfest. Barna hadde øvd masse og sangene satt som en kule. Dere var kjempeflinke! Deretter fremførte vi «Helt utrolig» for en fullsatt Evje kirke. Tusen takk for mottagelsen og responsen fra publikum, og til arrangøren for god ivaretakelse. Fridas bror Filip, en virkelig sjarmør, var salgssjef, og den oppgaven gikk han inn for med hele sitt hjerte. Du er herlig, Filip, tusen takk for hjelpen!

Søndagen holdt vi utekonsert i den flotte Mineralparken, i sol fra skyfri himmel og med skikkelig god stemning. Tusen takk til alle dere som møtte opp, vi koste oss kjempemasse på scenen! Etter en matbit og et oppfriskende bad satte vi kursen hjemover.

Kort oppsummert hadde vi en solrik, matglad (spesiell takk til Ingunn), og veldig hyggelig sanghelg i Setesdal. Vi møtte fantastiske folk, hyggelige vertsfamilier og ikke minst en dyktig lydmann. Tusen takk for de nydelige korssmykkenene i stein vi fikk i gave etter konserten.

Dette var LINES debut som Seven-instruktør! Det fiksa du kjempebra, Line! Vi gleder oss til flere konserter med deg. Du er helt utrolig!

IMG_0981
Bettina, Rebekka, Helene, Emilie, Sofie, Sunniva, Frida
IMG_1041
Her kommer vi…
IMG_1021
Evje Kirke
IMG_1018
Mineralparken
IMG_1055
Utekonsert
IMG_1044
På bryggekanten
IMG_1056
«Skal vi svømme dit…?»
IMG_0996
Sofie, Emilie, Line, Helene, Rebekka, Sunniva, Frida, Bettina,
IMG_0984
Selfi hører med når vi er på tur
IMG_1017
En herlig sommerdag

 

 

Publisert av Gry Helene

Jeg er mamma til et nydelig firkløver, hvor den eldste i flokken er Sevenjenten Sofie. Jeg blogger for Seven og legger ut bilder og videosnutter på Facebook og Instagram. Hyggelig med likes eller en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: