Norge på kryss og tvers

Noe av det morsomste med SEVEN, er å få reise rundt på kryss og tvers i Norge og oppdage det ene stedet finere enn det andre. Denne helgen var vi laaangt nord, i VESTERÅLEN, en nydelig perle på jord. Turen startet ikke helt uproblematisk, da Sofie dessverre ble syk rett før avreise og ble hjemme og i tillegg var det stans i all togtransport til Gardermoen. Vi var derfor bare 6 jenter på tur, og det var bare så vidt vi rakk flyet, – MEN pust og pes, gjett om det var godt når vi endelig kunne sette oss ned i flysetene og nyte den fine turen nordover. Flyturen, derimot, måtte Melinda bruke til å skrive om manusene så de passet til seks jenter istedenfor syv, og hun måtte omfordele soloer som Sofie skulle hatt, – og da måtte vi øve inn litt flere replikker og nye soloer,- men det gikk veldig bra fordi vi har en HELT UTROLIG dyktig instruktør!!!

På lørdag opptrådte vi på festival med forestillingen «HELT UTROLIG», hvor vi også stiftet bekjentskap med entertaineren Ruben Gazki, og på søndag fremførte vi familiemusikalen «HJERTEBARN». Vi bodde hos hyggelige vertsfamilier, og ble virkelig godt ivaretatt på alle mulige måter.

Vi har hatt en herlig helg i vakker natur, kost oss sammen og på scenen, møtt mange hyggelige mennesker og nå gleder vi oss allerede til neste helg, som går vestover.

Tusen takk for oss, VESTERÅLEN, takk for at dere stilte så godt forberedt til å ta imot oss. På gjensyn, vi kommer gjerne tilbake:)

Stooor klem fra alle oss!

img_3741
Nydelige Vesterålen
img_3743
Sammen med Ruben Gatzki
img_3744
Forberedelser
img_3745
Vi fant, vi fant en kuuul bakgrunn…
img_3746
Alltid gøy på tur med Melinda
img_3747
Savannah, Bettina, Katarina, Sunniva, Helene, Rebecca

Publisert av Gry Helene

Jeg er mamma til et nydelig firkløver, hvor den eldste i flokken er Sevenjenten Sofie. Jeg blogger for Seven og legger ut bilder og videosnutter på Facebook og Instagram. Hyggelig med likes eller en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: